Despre Noi

Nu suntem cei mai ieftini!

Dar daca privim lucrurile prin prisma raportului calitate/pret, atunci suntem buni!

Gratie colaboratorilor nostri, oferim montaj profesionist pentru:

 • pardoseli calde, in special mocheta tesuta si Kugelgarn, respectiv parchet de foarte buna calitate
 • semicalde, linoleum, LVT, pardoseli din cauciuc, pardoseli din pluta si pardoseli PVC,
 • pardoseli sport inclusiv acreditate FIBA
 • placari speciale de pereti, ca mozaic din lemn si nuca de cocos, placaj 3D din lemn nou si vechi, pluta.

Oferim si servicii de consultanta tehnica, din faza de proiectare si pana la planificarea serviciilor de intretinere a pardoselilor montate

Serviciile oferite sunt completate de o gama de produse profesionale necesare montajului si finsajului pardoselilor (unde este cazul), respectiv curatarii si intretinerii acestora.

In acest fel venim si in sprijinul echipelor de montaj pardoseli care pot gasi intr-un singur loc toate materialele de care au nevoie pentru executia unei lucrari: de la scule, unelte, masini si dispozitive necesare, precum si consumabile pentru acestea, la pardoselile propriu-zise, adezivi, uleiuri, lacuri, profile pentru pardoseli, pana la detergenti si produse profesionale pentru curatarea si intretinerea pardoselilor.

Partenerii noștri constanți sunt firme de renume, cu vechime și experiență, iar dintre acestea mentionam (in ordine alfabetica):

Arboritec AB, Suedia – producator de lacuri pentru parchet, folosind nano-tehnologia. Toate lacurile Arboritec au nano particule ceramice, ceea ce inseamna duritate/rezistenta marite. Marele avantaj il constituie si faptul ca lacul acril-poliuretanic monocomponent Select are si rol de grund, deci se foloseste si in cazul finisajelor rezidentiale (3 straturi Select) si in cele publice (1-2 straturi Select + 2-1 straturi lac poliuretanic bicomponent Compo Avenue).

Küberit Profile Systems GmbH & Co KG, Germania – producator de profile din metal – in special aluminiu, dar si inox si alama – pentru pardoseli si acoperiri de pereti (tapet).

Avand peste 150 de ani experienta, ofera o gama foarte diversificata atat ca tipo-dimensiuni, cat si ca variante de finisare – în special finisaje metalice obținute prin galvanizare, finisaje plastice (imitație de furnir), finisaje din furnir, finisaje personalizate, obținute prin imprimare digitală.

In total, peste 8.000 de repere si un stoc permanent de aproximativ 5 milioane de metri liniari.

Sarközy Dichtstoffwerk oHG, Germania – producator de etansanti pentru constructii, care se remarca, in special, dupa opinia noastra, prin oferta de etansanti polimerici si epoxidici pentru linoleum, LVT, pardoseli din cauciuc si pardoseli PVC, livrabili, in orice cantitati, in culoarea pardoselii.

Stauf Klebstoffwerk GmbH, Germania – producator de adezivi și materiale necesare pregatirii suportului, avand peste 180 de ani experiență și oferind întotdeauna produse conform ultimelor progrese în domeniu (gratie investițiilor permanente in cercetare si dezvoltare), fara compromisuri de dragul preturilor atractive.

Witte Metallwaren GmbH+Co.KG, Germania – comerciant de scule, unelte, masini si dispozitive necesare evaluarii si pregatirii suportului, respectiv montajului si protectiei pardoselilor calde și semicalde, firma fondata în 1958 (aflată acum la raspantia dintre a doua si a treia generatie a familiei Witte), care oferă numai produse de prima calitate, garantata de producători de renume mondial.

Woca Denmark A/B, Danemarca – producator consacrat de uleiuri pentru protectia si finisarea lemnului, in aplicatii interioare sau exterioare, cu o vechime de peste 50 de ani, care a demonstrat continuu grija pentru lemn si mediul inconjurator, oferind solutii profesionale de cea mai inalta calitate.

Evident, nu putem sa nu mentionam producatorii de pardoseli finite si acoperiri de pereti cu care colaboram:

– Hafro Holzagentur GmbH Austria, producator de parchet multistrat cu finisaje deosebite

Bembe Parkett GmbH & Co.KG Germania, producator de parchet mozaic, parchet lamelar pe cant inalt (industrial), parchet fibra verticala, parchet design

AW Latvia LTD Lituania, producator de placaje 3D pentru pereti

Broszeit GmbH Germania, producator de mozaic din lemn pentru pereti

Haro – Hamberger Flooring GmbH & Co.KG Germania, producator de pardoseli sport.

Putem sa garantam, pe langa entuziasm, o permanenta preocupare pentru a va oferi produse de top, într-un termen decent, de multe ori chiar din stocul nostru.

În fine, dar nu în ultimul rând, beneficiind de aportul substanțial al tehnicienilor și consultanților partenerilor nostri, firma noastra este în masura să fie un consultant tehnic de nădejde pentru toți clienții noștri.


Iata ce oferim

  Materiale

  Materiale profesionale pentru pardoseli

  Materiale
  Lucrari

  Lucrari profesionale de finisaje interioare

  Lucrari
  Consultanta

  Consultanta profesionala in alegerea produselor

  Consultanta
  Altele

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit lacus, a iaculis diam.

  Altele

avantajele noastre

Idei și concepte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Consultanta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Montaj

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ușor de folosit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Acesta este un catalog de prezentare. cereti o oferta, Refuză